Skip to the content

Julefællessang på Hanstholm Fyr 6. december kl. 19.00

Thy Sangskole inviterer sammen med Hanstholm Fyrs støtteforening til julesangaften i de hyggelige rammer på Hanstholm Fyr!

Aftenens vært, Peder Schjødt-Pedersen, vil tage os gennem en sand kavalkade af alle de elskede julesange - danske og engelske - nye og gamle. Lad os sammen synge julen ind, så taget løfter sig på Hanstholm Fyr. 

Støtteforeningen sælger forfriskninger i pausen.

Entré 50 kr. som betales ved indgangen. Kom i god tid!

Se begivenhed på facebook

 


 

Alsang i Nord er fællessang og koncert

Alle er velkomne til Alsang i Nord, hvor lokale kor bidrager med fællessang og koncert. 

I år 2022 har vi fem Alsang i Nord stævner i alt. 

Næste gang:

d. 25. okt. Kl. 19.00 i Teutonersalen Klik her for mere info.

d. 3. nov. kl. 19.00 på Kappelborg Klik her for mere info.

Alsang i Nord er støttet af Spar Nord Fonden. 

 

Thy Sangskole arrangerer åbne sangaftener forskellige steder i Thy.

Til vores sangaftener samler vi sangglade thyboere, og dykker ned i Danmarks og Nordens sangskatte fra højskolesangbogen. Hver sangaften har et nyt tema, men budskabet er det samme. Sang skaber sammenhold! Det styrker fællesskabet og skaber nye relationer på tværs af generationer. Sang bruges til alle livets højtider lige fra dåb, bryllup, til begravelse. Ja, sangen betyder ofte meget mere end vi aner. 

Sangen bruges som et altafgørende instrument til at styrke sammenholdet. En fodboldkamp uden sang ville bare ikke være det samme. Der sker noget magisk når mange mennesker synger sammen. Det handler ikke altid om at ramme de rigtige toner, nogle gange er det mangfoldigheden og fællesskabet, der er i centrum. Og det er præcis det Thy Sangskole ønsker at styrke, ved at afholde sangaftener for alle sangglade i Thy.