Skip to the content

En fantastisk sangglæde i Thy afspejles i en mangfoldighed af kor.

Kor-livet vokser og tilbudene er mange. De forskellige kor ledes af utrolig dygtige og engagerede korledere, som gør en kæmpe indsats i deres arbejde med at lede den ugentlige kor-øvning. Der er rig mulighed for at blive medlem af et kor, som passer til dig og Thy Sangskole hjælper gerne på vej.  
 

Thy Sangskole ønsker at understøtte de kor, som findes i Thy. Det gør vi bl.a. gennem korledernetværket, hvor der gives rammer for inspiration, erfaringsudveksling og samarbejde. Netværket består af korledere og kontaktpersoner fra børnekor, kirkekor, kammerkor, rytmisk kor, folklore kor, gospelkor, samt elite kor for drenge såvel som et for piger,  - viften er stor!

Vi vil meget gerne have kontakt med alle kor i Thy og man er altid velkommen til at kontakte Thy Sangskole for at høre nærmere.

 

Når vi synger sammen, træner vi vores evne til at tage initiativ og ansvar for helheden. Sang er en kommunikationsform, som forbinder følelser og intellekt og forankrer begge dele i kroppen. Sang forbinder os, den udtrykker følelser og den er nøglen til
både kreative udfoldelser og til fællesskaber.

Bente Bliksted, korleder af Hørdum-Skyum Pigekor