Skip to the content

Thy Sangskole

- er med i netværket, Syng Danmark, der består af mere end 10 sangkraftcenter rundt i hele landet.

Sangkraftcentrenes formål er at understøtte og videreudvikle sangen i Danmark, både den folkelige sang, skolesang, fællessang og sang på eliteniveau.

Udvikling af elitekor i Thy

Kor

Thy Sangskole arbejder tæt sammen med Thisted Kirkes Drenge-Mandskor om uddannelse, rekruttering osv., så koret fortsat kan være et af Thys kulturelle fyrtårne. 

Thy Sangskole afvikler bl.a. uddannelsesprojekter for lærere og pædagoger i kommunens skoler og børnehaver

Skoler og børnehaver

Thy Sangskole bringer sangen ind i kommunens skoler og børnehaver gennem bl.a. store kor- og fællessangsdage for folkeskolerne og uddannelsesaktiviteter for lærere og pædagoger.

Sang for alle

Sang for alle

Sang skaber glæde og styrker fællesskabet - på tværs af aldre og kundskaber. Thy Sangskole arrangerer bl.a. åbne sangaftener, korstævner for alle kommunens kor og sang på virksomheder og institutioner.

Thy Sangskole

Thy Sangskole

Thy Sangskole er en selvejende institution. Vi vil inspirere børn, unge og voksne til at synge sammen og udforske og udfordre de kreative, sociale og kunstneriske muligheder i musik og sang.

Online kor - fra hav til fjord

Vær med i et kæmpe kor – fra hav til fjord.

Få gang i hele kroppen, få mere luft i lungerne, stemmetræning og højt humør. Derudover vil der til hver ”træningsaften” også introduceres en af de nye sange fra den netop udkomne højskolesangbog.

 Alle kan deltage, forløbet er tilrettelagt i samarbejde med områdets mange kor.

Sponsorer og samarbejdspartnere

Vil du vide mere?

Vi vil rigtig gerne fortælle meget mere om Thy Sangskole, og hvad vi kan tilbyde kommunens skoler, børnehaver, virksomheder, institutioner, kor og alle andre med interesse for sang. Derfor: Ring eller skriv til os hvis du er lærer, pædagog, skoleleder, korsanger, musiklærer, virksomhedsleder, plejehjemsleder – eller hvis du bare er sangglad og vil vide mere :-)