Sang er noget, der kan læres!

Når snakken falder på sang, taler vi ofte om talent. At nogen kan synge, og andre ikke kan. Sagen er dog, at sang er noget, der kan læres, hvis vi giver sangen de rette muligheder for at udfolde sig.

Thy Sangskole er derfor med i det nationale projekt Sang, bevægelse og læring, som er et sangfagligt opkvalificeringsprojekt til musiklærere og og pædagoger i folkeskolen. Det er et praksisnært projekt, som løber over 6-12 måneder, og har fokus på, at lærere kan arbejde målrettet, struktureret og varieret med sang og bevægelse i musiktimerne og i skoledagen.

Som lærer bliver du opkvalificeret i at udfordre dine elever både sangligt og musikalsk, så sangglade børn og unge får mulighed for at blive bedre til at synge. Det overordnede mål med Sang, bevægelse og læring er, at elever i folkeskolen kommer til at synge mere og bedre.

Tilmeld dig kurset her.

Thy Sangskole afholdte et EMU kursus i foråret 2018 for musiklærer og pædagoger i Thisted Kommune. Dette kursus var en "appetitvækker" til kurset Sang, bevægelse og læring.

Se et lille klip fra kurset her:

Vil du vide mere om Sang, bevægelse og læring?

Er du lærer eller pædagog i folkeskolen og har du lyst til at at få nye værktøjer og metoder til at arbejde med sang? Forløbet er gratis for lærere og pædagoger, der arbejder i Thisted Kommune.