Skip to the content

Online kor - fra hav til fjord

Online kursusforløb for alle kor-interesseret. Dygtige korledere, fra både lokale kor samt kordirigenter fra andre steder af landet, vil på skift stå for undervisningen. Der arbejdes med mange forskellige opvarmningsteknikker. Stemmen og kroppen varmes op og trænes op til sommerens sang.

ALLE kan melde sig på holdet. Både rutinerede og nybegyndere sangere. Kor-erfaring er ikke nødvendig.

Det foregår digitalt og efter tilmelding modtager man et link til holdet.

Indhold:

Gode træningsøvelser for stemme, for vejrtrækningen og for kroppen. Nye sange fra højskolesangbogen introdukseres og vi slutter hver gang af med et glædeligt gensyn med en kendt klassiker fra Højskolesangbogen.

 

klik og hent:

Program

INFO

Kursusdag: torsdage, og enkelte mandage
Kl. 19.00-20.00 
Deltagere: Alle, korsangere, ikke korsangere, øvede og begyndere. 
Fra 15 år og op
Opstart: torsdag d. 11. marts
12 lektioner i alt frem til og med torsdag d. 10. Juni 
Tilmeldingsfrist 8. marts 
Ved tilmelding senere end 8. marts kontakt Thy Sangskole på 40777947

 

TILMELDING

Gå direkte til tilmelding for enkelt personer tilmelding

 

Der er stor rabat, hvis I kan samle et hold og lave en samlet tilmelding.

Ønsker man at lave en gruppetilmelding, kontakt venligst Thy Sangskole på mail

Ved samlet tilmelding skal der være en kontaktperson, som laver en liste med navne og mailadr + telefonnummer.
Deltagerlisten sendes til mail@thysangskole.dk
Alle på listen modtager herefter mail med info og link til deltagelse.

 

Enkelt deltager 345,-

Gruppepris: 2500,- Grupper på 10-19 personer         

Gruppepris: 3000,- Grupper på 20-29 personer       

Gruppepris: 3500,- Grupper på 30-50 personer     

Gruppetilmelding senest mandag d. 8. marts

 

Samarbejdspartnere: 
Thisted Kommune, musikskolen i Thy, KulturRummet og Thy-Mors korledernetværk
Støttet af Kulturel Samråd og Region Nordjylland

 

Præsentation af instruktører:

 

Mette Rasmussen

Chefdirigent for Sønderjysk Pigekor og Drengekor og leder af korets Koncertkor og Juniorkor

Kunstnerisk leder af Det Sønderjyske Sangcenter

Mette er uddannet cand. phil. i musikvidenskab med sidefag i engelsk fra Århus Universitet. Desuden private studier i sang og direktion. Hun har selv været aktiv korsanger og solist i mange år.

Hun har varetaget en lang række opgaver indenfor musikadministration, bl.a. som korkonsulent, bestyrelsesarbejde i bl.a. Verdenskoret (Jeunesses Musicales), som pædagogisk medarbejder ved Sønderjyllands Symfoniorkester og som lærer/korleder på Sønderborg Statsskole.

Mette har ledet Sønderjysk Pigekor siden 1997 og grundlagde Sønderjysk Drengekor i august 2011.

 

 

 

Birgitte Bonde

Uddannet organist fra konservatoriet i Aarhus ved professor Ulrik Spang-Hanssen og efteruddannelse hos professor Hans Fagius og sang eksamen hos Dorthe Steengaard

Efterfølgende har jeg tager kirkesangereksamen fra kirkemusikskole ved Britta Kvist og efteruddannelse i sang hos Professor Kirsten Buhl og Poul Emborg i København, og har sideløbende studeret kor og stemmeopbygning hos Pia Boysen og Margrete Enevold og taget eksamen i anatomi og fysiologi relateret til stemmens funktion og opbygning. 

 

Anne-Mette Strandgaard

uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorie Aalborg i 2014. Anne-Mette har arbejdet med forskellige typer af kor de sidste 10 år. Her i blandt folkekor, showkor, børnekor og lungekor. Udover dette laver hun foredragene "Musik, krop og følelser" samt "Træk Vejret - Syng Dig Sund". Sidstnævnte udspringer af hendes arbejde med lungekor i Aalborg.

 

 

Manuela Rauff

Jeg er uddannet klassisk sanger/operasanger fra Musikkonservatoriet ”Luigi Cherubini” i Firenze og Cand. mag i anvendt filosofi fra Aalborg Universet.

Min musikalske baggrund er funderet i den klassiske genre, men jeg spænder over et bredt repertoire og synger fortrinsvis på dansk, engelsk og italiensk.

De senere år har jeg suppleret min sang med harpespil og skriver også mine egne sange.

Musikken ser jeg som et sprog, der rækker ud over ordene. Mit formål med at dele min musik er at forbinde mig med tilhørerne på et intuitivt plan. Endvidere er jeg adjunkt ved UCN, Thisted og underviser pædagogstuderende i kreative udtryksformer.

 

Morten Ernst Lassen

Uddannet operasanger på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium hos Professor Kirsten Buhl-Møller. Herfra tog han Diplomeksamen i 1996 og havde debut fra Solistklassen 1998. I årene fra 1993 til 1995 studerede han endvidere hos Prof. Dietrich Fischer-Dieskau i Berlin.

Siden 2003, hvor han valgte at indstille sin professionelle løbebane som sanger, har han arbejdet forskellige steder i musik- og kulturverdenen, bl.a. i Tivoli, Universal Music, Naxos, TIDAL Music Streaming og Radio Klassisk, som han var med til at starte i 2012.

I dag arbejder Morten som selvstændig, international musikkonsulent. Blandt nuværende og tidligere samarbejder i den kommercielle del af musikverdenen kan bl. a. nævnes kunstneragenturerne Svenska Konsertbyrån, Crescendi Artists, Malmö Opera.

I 2017 var Morten initiativtager til Sangcenter Nordsjælland, som han nu også er direktør for og som arbejder for at udbrede sangen i det nordsjællandske område.

 

 

Ellen Alstrup

Ellen har været folkeskolelærer i 36 år og gik på efterløn i 2013.

-Var musiklærer i såvel den obligatoriske, som den frivillige musik. -Arbejdede gennem alle årene med børnekor.

-Siden 1998 har hun været leder af Nors-Koret, som er et fire-stemmigt folke-kor for alle sangglade voksne. Koret har et blandet repertoire,- folkeligt, rytmisk og kirkeligt, og såvel danske, som engelske sange.

 

Karin Kudsk

Karin Kudsk arbejder til daglig som musiklærer på Nors Skole, hvor morgensang og fællesskab er et centralt og dagligt indslag. Her har hun også (når Corona ikke driller) et dejligt børnekor, som arbejder med solmisation og enkle, flerstemmige dejlige sange. Tidligere var Karin efterskolelærer og holdt sangtimer med efterskoleeleverne. Derudover er hun korleder for et meget lokalt kor kun bestående af yngre kvinder fra Sennels, hvor hun bor. Karin er også koordinator af den musikalske del af fællessangarrangementer i Sennels. Stemmen, kroppen, glæden og fællesskabet er omdrejningspunkt for Karin.

 

Annette Boch Pedersen

Har gennem en årrække været dirigent og kunstnerisk leder for Nordvestjysk Pigekor samt tilhørende korskole. Derudover er Annette også korleder for Tilsted kirkes spire- og børnekor; samt det lokale blandede kor Teutonerkoret – der startede tilbage i 1992.

Sideløbende har Annette undervist i musik i forskellige folkeskoler, efterskoler og gymnasium.

Fagligheden bygger på en cand. Phil. i musik og videre studier ved Center for rytmisk musik og bevægelse; for sidenhen at bygge på med en Præliminær Organist uddannelse.

Udover adskillige kurser har Annette senest studeret ved Børnekorakademiet i København ved Pia Boysen og Margrete Enevold.

 

Niels Granvig

Efter studentereksamen fra Sankt Annæ Gymnasium (SAG) fortsatte Niels Granvig med musikstudier på København Universitet. Efterfølgende blev det til Musikledereksamen fra Det kongelige danske Musikkonservatorium, hvorfra han siden tog organisteksamen som privatist. Han var medlem af Københavns Drengekor og fortsatte som voksen med at synge i Drengekorets koncertkor med mange rejseaktiviteter og koncerter.
Sideløbende og efterfølgende har han sunget og spillet i mange forskellige sammenhænge: Kammerkor, vokalgrupper, projektkor; gode amatørorkestre, kammermusik. Der er også lejlighedsvis blevet tid til at optræde som solist med sang og orgel.

Arbejdsmæsssigt var hovedbeskæftigelsen siden studentereksamen sang- og musiklærer på SAG, indtil organistansættelse ved Måløv kirke i 1988. Sideløbende hermed var Niels leder af kammerkoret Tourdion og  ofte instruktør ved korstævner over hele landet.

Som leder af Drenge-Mandskoret er han kunstnerisk leder af Thy Sangskole, medlem af kulturledernetværket i Thy og tillige konsulent for Nordjyllands KulturKANten.

Sammen med koret modtog Niels Granvig 2018 Thisted Kommunes Kulturpris.

This is a promo pod

Pods can be used to help promote important information and direct site visitors to additional information.

Umbraco, the most powerful and flexible CMS I have ever used.

Marc Love, Web Developer

Thy Sangskole

Kristina Brogaard
Lilletorv 1A, 1
7700 Thisted

mail@thysangskole.dk
+ 45 40 77 79 47

Vil du vide mere?

Vi vil rigtig gerne fortælle meget mere om Thy Sangskole, og hvad vi kan tilbyde kommunens skoler, børnehaver, virksomheder, institutioner, kor og alle andre med interesse for sang. Derfor: Ring eller skriv til os hvis du er lærer, pædagog, skoleleder, korsanger, musiklærer, virksomhedsleder, plejehjemsleder – eller hvis du bare er sangglad og vil vide mere :-)