Skip to the content

I 2019 lancierer Thy Sangskole projektet ”Kom så i sang!”, der gennem forskellige sangaktiviteter skal brede sangen ud i alle hjørner af Thisted Kommune og vække lysten til at synge på tværs af generationer, køn, etnicitet og kultur. Med ”Kom så i sang!” vil vi rykke grænserne og bringe sangen nye steder hen. Vi vil styrke den almene sang med fokus på fællesskab, livsglæde og kulturforståelse, vi vil udvikle og styrke de mange eksisterende sang- og kormiljøer, og vi vil udvikle unge sangtalenter ved hjælp af nye eksperimenterende læringsformer, så kvaliteten i korene og kompetencerne hos korledere og unge med ønske om musikalsk videreuddannelse løftes.

 

Aktiviteter i 2019

 

SangMaraton  

 

 

12 kor fra Thy og på Mors deltog til SangMaraton i Thisted Musikteater den 9. marts 2019, hvor 950 sangglade Thyboer sang med på fællessange i et fyldt musikteater. Vi gentager SangMaraton den 7. marts 2020.

 

 

Sangaftner 

Adskillige sangaftner med bl.a. Eric Mendez og Bryan Rice. Derudover hyggelige og stemningsfyldt fællessang under ledelse af Peder Schjødt-Pedersen i Madværkstedet
Ofte har der været fuld hus til Sangaftnerne.

 

 

 

 

 

 

Download projektbeskrivelsen og læs mere om "Kom så i sang!" her.

Vil du vide mere?

Vi vil rigtig gerne fortælle meget mere om Thy Sangskole, og hvad vi kan tilbyde kommunens skoler, børnehaver, virksomheder, institutioner, kor og alle andre med interesse for sang. Derfor: Ring eller skriv til os hvis du er lærer, pædagog, skoleleder, korsanger, musiklærer, virksomhedsleder, plejehjemsleder – eller hvis du bare er sangglad og vil vide mere :-)