lærerkoret sang på store torv i thisted

I forbindelse med Folkeskolens 200 år fødselsdag underholdt Thy Sangskoles lærerkor på Store torv i Thisted. I strålende sol gav koret og dirigenten Annette Boch prøver på, hvor langt koret er nået siden starten. En fin koncert foran mange mennesker. Se billederne nederst på denne side.

 

LÆRERKOR  STARTET

Laererkor 7

Som et nyt tiltag har Thy Sangskoles Lene Rask taget initiativ til et lærersangkor. På selve årsdagen for den store lærerlockout i 2013 mødtes forhenværende og nuværende lærere fra Thisted Kommune til opstarten på dette sangkor, og samlede kom der fra mange af kommunens skoler mere end 30 interesserede til korets første øveaften. Endnu flere er dog på forhånd tilmeldt. I anledning af årsdagen indledte de fremmødte aftenen med at afsynge lærerforeningssangen. Herefter gik de så i gang med opvarmningen af stemmerne og kroppen under ledelse af den særdeles smittende og sprudlende kordirigent, Annette Boch. Der blev grinet meget undervejs, og følelsen af at stå sammen om noget godt – altså det at synge sammen - var tydelig hos enhver.

Annette havde fundet nogle meget gode og iørefaldende melodier frem, som så blev sunget flerstemmigt. Og selvom lærerne kom med vidt forskellige baggrunde – nogle med stor korerfaring og andre endda helt uden nodekendskab, så formåede Annette at guide os alle igennem mange dejlige sange. Både dansksprogede, nordiske og engelske tekster fyldte til sidst lokalet i en særdeles velklingende lyd – og det var med store smil på læberne, at de fremmødte undervisere forlod musiklokalet med det klare løfte til hinanden, at vi mødes helt sikkert igen til maj 2014. En helt igennem forrygende god koraften på Tingstrup Skole.

 

 
Thy Sangskole
Lille Torv 1A, 1.
7700 Thisted

Daglig leder:
Mette Damiri
Telefon 40 77 79 47
mail@thysangskole.dk