sang i børnehaver

Boernehaver

Thy Sangskole arbejder  for at udbrede og videreudvikle sang og musik. Derfor har Sangskolens Lene Rask over en periode på 8 uger været i to af Thisted Kommunes børnehaver for at give børnene og deres pædagoger mulighed for at blive inspireret til at arbejde med musikkens mange facetter. Der blev arbejdet med musikalske grundbegreber som f. eks. puls, rytme, tempo, dynamik, høj, dyb, klang og meget andet. Desuden blev der arbejdet med ”Music Mind Games”, som er en legende tilgang til musikken, og dens noder og rytmer.

Der blev naturligvis også sunget, lavet sanglege, arbejdet med stemmeopvarmning  og danset. Børnehavebørnene og pædagogerne tog godt imod tilbuddet, og det var på alle måder en stor succes.

Det forventes, at Thy Sangskole vil arbejde videre indenfor dette område i det kommende skoleår.