PREMIEREDAGEN PÅ JOSEPH

Så blev det endelig den dag, som bl.a. nogle af kommunens 4. klasser havde øvet på og set frem til længe. Et mylder af børn i mange forskellige farver indtog Teutonersalen ved Thisted Gymnasium. Anne Mette Wilcox varmede børnene op med liv og sprudlende energi. Mikkel Gomard styrede på topprofessionel vis slagets gang. Det er skønt at Thy Sangskole således er med til at give børnene en stor oplevelse. Der blev svedt og ydet rigtig meget af alle de medvirkende, inden generalprøven, som løb af stablen kun en halv time inden selve premieren.

Derefter var det et brag af en forestilling, som gik over scenen i Teutonersalen - da Thy Sangskoles udgave af "Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat" havde premiere. En stærkt bevægende præstation af samtlige medvirkende - intet mindre. Alle sad med gåsehud under forestillingen. Fantastisk at man kan forbinde både amatører og mere elitære korsangere i et fælles projekt af denne kaliber.